10:16 02.01.2018

"Голос України" 30 грудня випустив 5 номерів для опублікування бюджетного пакета та медреформи

2 хв читати
"Голос України" 30 грудня випустив 5 номерів для опублікування бюджетного пакета та медреформи

Парламентське видання "Голос України" 30 грудня 2017 року випустило один звичайний і два здвоєні позапланові номери (№246-250), щоб встигнути вчасно до настання нового року опублікувати закони бюджетного пакета та про медичну реформу, а також про продовження на рік мораторію на продаж сільгоспземель.

Зокрема, в №248 вийшов закон "Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення" (№2168-VIII), який "набирає чинності через один місяць з дня його опублікування та вводиться в дію з 1 січня 2018 року поетапно".

Виняток становить стаття про оплату медпослуг і ліків за програмою медгарантій на основі інформації в електронній системі охорони здоров'я, яка вводиться в дію з 1 серпня 2018 року.

У цьому ж номері "Голосу України", який разом з іншими агентство "Інтерфакс-Україна" отримало у вівторок, 2 січня, опубліковано закон "Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості" (№2206-VIII), який набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Окрім того, в №248 вийшли поправки до Бюджетного кодексу (№2233-VIII) та Податкового кодексу й інших законодавчих актів про забезпечення збалансованості бюджетних надходжень (№2245-VIII), що набувають чинності з 1 січня 2018 року (за низкою виключень), а також закон про продовження на 2018 рік мораторію на продаж сільгоспземель (№2236-VIII).

Здвоєний випуск "Голосу України" №249-250 присвячений закону "Про державний бюджет на 2018 рік" (№2246-VIII), який цього разу опубліковано разом з таблицями.

Як повідомлялося, в 2017 році Верховна Рада незвично рано прийняла бюджетний пакет - 7 грудня, проте президент підписав ці документи лише 30 грудня, оскільки знадобився час для переголосування низки правок і подальшої редакційної роботи.

У результаті вперше ці закони були оприлюднені в електронному вигляді на сайті "Голосу України" 30 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА