07:27 04.01.2018

В Австралії легалізували експорт лікувальної марихуани

1 хв читати
В Австралії легалізували експорт лікувальної марихуани

Австралія дозволила продаж лікувального канабісу за кордон, заявив міністр охорони здоров'я країни Грег Хант. Про це повідомляє телеканал SBS

За його словами, допомагаючи виробництву лікувальної марихуани для зовнішнього ринку уряд стимулює зростання пропозиції на внутрішньому. Міністр додав, що бачить Австралію в майбутньому ключовим постачальником лікувальної марихуани в світі.

Доступ до медичного каннабісу місцевого виробництва дозволений для хворих в Австралії з 2016 року. Його виробництво і регуляція знаходиться у веденні штатів і федерального уряду. Першим з штатів, що легалізували марихуану, стала Вікторія.

У січні 2017 року парламент Німеччини дозволив приймати марихуану тяжкохворим і страждають на невиліковні захворювання. Для врегулювання питань, пов'язаного з медичним вживанням наркотика парламент створив спеціальне агентство. Воно контролює вирощування, розподіл і споживання лікувальної марихуани. У США частина штатів також легалізувала торгівлю канабісом, причому в частині регіонів він легально продається для лікувальних, а в частині - для "розважальних" цілей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА