20:59 04.01.2018

Голову Новомиколаївської РДА та голову райради затримали в їхніх робочих кабінетах за хабарництво

1 хв читати
Голову Новомиколаївської РДА та голову райради затримали в їхніх робочих кабінетах за хабарництво

Працівники прокуратури Запорізької області спільно зі співробітниками Національної поліції України затримали голову Новомиколаївської районної державної адміністрації та Новомиколаївської районної ради Запорізької області, які організували схему з вимагання хабарів.

"На сьогодні слідчі прокуратури області у своїх робочих кабінетах затримали в порядку ст. 208 КПК України голову Новомиколаївської РДА Запорізької області та голову Новомиколаївської райради області, які вимагали від фізичної особи - підприємця та отримали неправомірну вигоду в розмірі 27 тис. грн за вирішення питання про надання земельних ділянок на території району загальною площею 20 га під ведення сільськогосподарського товарного виробництва, з подальшим укладенням угоди про її користування терміном на 15 років", - повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Під час обшуку в голови Новомиколаївської райради виявлено та вилучено частину раніше обумовленого хабара в розмірі 7 тис. грн.

Наразі тривають обшуки та інші першочергові слідчі дії.

Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА