17:12 08.01.2018

Затримано особу, яку підозрюють у вбивстві Ноздровської

2 хв читати
Затримано особу, яку підозрюють у вбивстві Ноздровської

Українські правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

"Затримано особу, яку об'єктивно підозрюють у скоєнні злочину", - сказав А.Шевченко агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Деталей він не уточнив, зазначивши, що більш детальну інформацію МВС України оприлюднить пізніше.

У свою чергу заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що, за його інформацією, вбивцею І.Ноздровської "виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру і потім, завдяки наполегливості Ірини, засуджений до кримінального покарання".

"Як мені розповіли, підозрюваний зізнався у вбивстві вчора ввечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіції протягом останніх днів. Поліцейські працювали без вихідних", - написав він.

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровську, яка проживала в с.Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня 2018 року. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

У Нацполіції України повідомили, що до розслідування вбивства І.Ноздровської залучені 300 співробітників відомства, зокрема, оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі.

Як розповів народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм, І.Ноздровська тривалий час домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, яка загинула під час ДТП у вересні 2015 року. "Дівчину збив п'яний водій, племінник голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський. Незважаючи на очевидний склад злочину, родичі домагалися справедливості більше двох років. Ірина Ноздровська, юрист за освітою, особисто вела цю справу, виступала в суді, за що неодноразово зазнавала погроз з боку обвинуваченого та його родичів ", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

І.Ноздровську поховають у вівторок, 9 січня, в селі Демидів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА