11:41 09.01.2018

Підозрюваний у вбивстві Ноздровської залишив записку, в якій говорить про готовність узяти провину на себе через "цькування" своєї сім'ї

3 хв читати

Затриманий за підозрою в убивстві юриста Ірини Ноздровської Юрій Россошанський залишив рідним записку, в якій говорить про готовність узяти провину на себе через "цькування", яке, на його думку, було організовано стосовно його сина та сім'ї, повідомила його дружина Ольга Россошанська.

"Перед цим (затриманням - ІФ) Юра написав щось на кшталт передсмертної записки. Чоловік сказав: "Я не хочу ні сам мучитися, ні мучити своїх близьких". Намалював схему кладовища, де його поховати. Я злякалася, що він накладе на себе руки. А з’ясувалося, що він вирішив усе взяти на себе", - розповіла О.Россошанська "Фактам".

У записці містився такий текст: "Беззаконня і бездіяльність влади в нашій країні довело мене до краю. Я так жити не хочу. Прошу рідних пробачити мені. Дружина, дочка, онуки, син Діма, я вас любив усе життя і за вас готовий віддати своє життя. Все одно повісять убивство цієї бридкої підлої брехливої юристки-активістки на мене. Головне, щоб не чіпали ні дружину, ні друзів, ні наших рідних. Нехай краще звинувачують мене. Хоча я цього не робив. Злочин скоїла сама Ноздровська, оскільки забагато знала про депутатів, передвиборчі гроші депутатів іще з 2012 року. Ось вони її і замовили".

"Зацькували мене, мою сім'ю, сина, всіх наших рідних і знайомих по селу. Ця Ноздровська зі своїми батьками, корумпованими суддями апеляційного та Обухівського суду, журналістами ... Всі ЗМІ, газети, ТБ зводили наклеп на мого сина. А він цього не хотів. Був тверезий. Брехня і наклеп мене дістали. Я все життя був чесним сім'янином, трудівником. І все, що йшло від Ноздровської та її оточення, вся ця фальш мене дістала", - написав Ю.Россошанський.

При цьому О.Россошанська не вірить, що її чоловік міг скоїти цей злочин. "Чоловікові 64 роки. Він великий, але дуже повільний. Не уявляю, як він міг зробити це фізично. Та ще й тоді, коли по селу ходили люди. Адже, за версією слідства, це був вечір, а не ніч. А потім, як випливає з їхньої версії, він узяв її (Ноздровську) на плечі й поніс ... Я цього не уявляю", - зазначає вона.

Говорячи про погрози від її чоловіка на адресу І.Ноздровської під час засідання суду щодо можливої амністії їхнього сина Дмитра, засудженого за ДТП, в якій загинула сестра І.Ноздровської у вересні 2015 року, О.Россошанська сказала: "Юра був дуже обурений тим, що відбувається".

"Ми чекали сина. Його мали, нарешті, випустити з СІЗО. Адже Діма потрапляв під амністію! Юру всього колотило: як так?! Його обурювала навіть не так Ноздровська, як рішення суддів. Розумієте, ми так сподівалися, що Діма вийде! Але в суді вірили лише Ноздровській. А нам не вірив ніхто. Так, син збив ту дівчину. Але він не був п'яний. Коли він її збив, у пресі назвали Діму сином обласного прокурора. Наклеп! Мій чоловік усе життя пропрацював водієм. Потім причепилися до того, що дядько Діми - голова суду. Це, до речі, правда, але ми з тим дядьком навіть не спілкувалися ... Звісно, Юру все це допекло", - пояснила вона.

При цьому О.Россошанська зазначила, що в її чоловіка останнім часом "траплялися дивні речі" в поведінці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

Засновника криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда засуджено до 25 років в'язниці

Нікопольський район протягом дня зазнав п’яти артилерійських обстрілів і п’яти атак БПЛА

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА