12:04 09.01.2018

Слідство у справі про вбивство Ноздровської триває, правоохоронці очікують результатів слідчих дій та окремих експертиз

1 хв читати

 Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що слідство у справі вбивства юриста і правозахисниці Ірини Ноздровської триває і правоохоронці вже повністю відновили маршрут загиблої у день її зникнення, однак результати окремих експертиз наразі не готові.

"С.Яровий зазначив, що робота триває 24 години на добу. Правоохоронці відновили весь маршрут руху загиблої у день її зникнення - від метро "Героїв Дніпра" до селища Демидів Київської області. Поліцейські встановили і опитали всіх шістьох водіїв маршрутних автобусів, які в проміжку з 17:00 до 18:00 слідували за цим маршрутом. Крім того, опитано понад тисячу жителів Демидова", - повідомляє прес-служба МВС України на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

С.Яровий також зазначив, що доки слідство у справі вбивства І.Ноздровської триває і правоохоронці очікують результатів відповідних експертиз і процесуальних заходів - передчасно коментувати що-небудь у справі.

"Інформація і коментарі про резонансне вбивство Ірини Ноздровської звучать з усіх джерел. Ще немає результатів слідчих дій, ще не готові результати окремих експертиз, а всі "експерти" наввипередки коментують цю ситуацію. Будемо коментувати лише після офіційних заяв посадових осіб МВС і Нацполіції", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА