19:35 10.01.2018

Майже 30 тисяч примірників книги "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" продано в США

2 хв читати
Майже 30 тисяч примірників книги "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" продано в США

Книжка "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" журналіста Майкла Вулффа стрімко набуває популярності в США, за п'ять днів було продано 29 тис. примірників роману, передає в середу агентство "Ассошіейтед прес" (АП) із посиланням на дані експертів системи досліджень для обліку обсягів продажу на книжковому ринку NBD Bookscan.

Книга має такий великий попит, що інтернет-магазин Amazon попереджає про можливі затримки в доставці книжки. Так, деякі покупці можуть очікувати товар від двох до чотирьох тижнів.

Кількість розповсюджених примірників твору, ймовірно, збільшуватиметься в майбутньому, зазначає АП.

Книга "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" побачила світ 5 січня. У книзі міститься безліч подробиць особистого життя президента США Дональда Трампа.

Зокрема, розповідається про передвиборчі перегони 2016 року. Висловлювання з книги "Вогонь і лють" вже викликали обурення в адміністрації США. Представник Білого дому Сара Сандерс раніше зазначала, що багато написаного в книзі не відповідає дійсності.

Так, у книжці наводяться висловлювання колишнього радника президента зі стратегічних питань Стіва Беннона. Згідно з книгою, С.Беннон, згадуючи про зустріч у 2016 році сина Д.Трампа, Дональда Трампа-молодшого з кількома росіянами, які заявляли, що в них може бути компромат на кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон, назвав цей захід "зрадницьким і непатріотичним". Крім того, на його думку, ймовірність того, що сам Д.Трамп не знав про цю зустріч, "дорівнює нулю".

У Білому домі, у свою чергу, заявили, що С.Беннон не лише повідомив автору книги неправдиві відомості, а ще й порушив угоду, згідно з якою не повинен був розповідати пресі або авторам книжок про те, як він працював у Білому домі, а до того - в передвиборчому штабі Д.Трампа.

Зі свого боку Д.Трамп звинуватив автора книжки в брехні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА