07:49 12.01.2018

Затримано двох екс-співробітників міліції за розбійний напад

2 хв читати
Затримано двох екс-співробітників міліції за розбійний напад

У Київській області правоохоронці затримали двох колишніх співробітників міліції за розбійний напад на чоловіка і вимогу викупу в розмірі $ 10 тис. США, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Зловмисники заштовхали потерпілого в машину і вивезли на автодорогу Київ-Одеса. Згодом екс-співробітники міліції почали дзвонити матері потерпілого і вимагати оплатити їм грошові кошти в сумі $ 10 тис. США", - йдеться у відомстві.

За даними досудового слідства, 40-річний і 33-річний колишні співробітники міліції вчинили розбійний напад на чоловіка і заволоділи його мобільним телефоном і грошима в сумі 3,5 тис. гривень".

Відзначається, що поліцейські Тетіївського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури спільно з співробітниками Білоцерківського ГРОГУ СБУ в Києві та Київській області провели обшуки за адресами проживання зловмисників в середу 3 січня. В результаті проведення слідчих дій "правоохоронці виявили та вилучили незареєстрований пристрій, який зовні нагадував пістолет марки "ПМ" і схожі на патрони до нього предмети, а також мобільні телефони, сім-карти до них, пристрій для відстрілу гумовими кулями, ножі та інші предмети , що мають доказове значення у кримінальному провадженні".

Прокуратура затримала колишніх співробітників міліції в порядку ст. 208 КПК України. Обом затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Для підозрюваних прокуратура порушує клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

Кількість загиблих у Малоданилівській громаді зросла до п'яти осіб

Найближчими днями в Україні тепло, вдень до 21-26°

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА