20:35 12.01.2018

Суд продовжив арешт Єфремова ще на 2 місяці

2 хв читати
Суд продовжив арешт Єфремова ще на 2 місяці

У Старобільському районному суді Луганської області на черговому засіданні в п'ятницю за клопотанням держобвинувачення було ухвалено рішення щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому в державній зраді екс-голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Олександру Єфремову на 60 діб.

"…суд вважає за необхідне продовжити термін тримання під вартою Єфремова на 60 діб, а саме - до 12 березня 2018 року включно", - зачитав рішення головуючий у справі суддя.

О.Єфремова звинувачують у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.10, ч.1 ст.111, ч1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, О.Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Старобільський районний суд розглядає справу за звинуваченням О.Єфремова в пособництві терористам, посяганні на територіальну цілісність України і державній зраді.

О.Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА