17:38 15.01.2018

Берлінський кінофестиваль додав 10 фільмів до конкурсної програми

2 хв читати
Берлінський кінофестиваль додав 10 фільмів до конкурсної програми

 До конкурсної програми 68-го Міжнародного берлінського кінофестивалю додали 10 фільмів, зокрема стрічки з Робертом Паттінсоном, Мією Васіковської і Г’юго Вівінгом, повідомили в понеділок журналістам в прес-службі кіноогляду.

Серед них - "Black 47" режисера Ленса Дейлі. Головні ролі у фільмі виконали британо-австралійський актор Г’юго Вівінг, відомий з франшиз "Матриця", "Володар кілець", "Гоббіт" та інших картин, а також Баррі Кеоган ("Убивство священного оленя", "Дюнкерк").

На головну нагороду Берлінале претендуватиме й картина "Дівчина" ("Damsel") режисерів Девіда і Нейтан Зеллнерів з Робертом Паттінсоном і Мією Васіковською в головних ролях.

Також у списку фільм "3 Tage in Quiberon" Емілі Атеф з Біргіт Мініхмайр ("Парфумер: Історія одного вбивці", "Біла стрічка"), картина "La priere" француза Седріка Кана, шведсько-британський фільм "Toppen av ingenting" Манса Манссона і Аксель Петерсена.

Крім цього до конкурсу увійшли германо-французький фільм "Transit" Крістіана Петцольда, "Touch Me Not" Адіна Пінтіліє, картина іранського режисера Мані Аліреза Гаґіґі "Khook", а також "Las herederas" Марчело Мартінессі.

Раніше повідомлялося, що в основний конкурс Берлінале увійшли фільм Олексія Германа-молодшого "Довлатов" з Данилом Козловським і Оленою Лядовою, картина "Do not worry, he will not get far on foot" Гаса ван Санта з Гоакіном Феніксом, Джоною Гіллом, Руні Марою, французька картина "Єва" Бенуа Жако з Ізабель Юппер і Гаспар Ульєль та інші.

68-й Берлінале відбудеться з 15 до 25 лютого. Журі очолить німецький режисер і сценарист Том Тиквер.

Перегляд уперше відкриється не фільмом, а мультфільмом. Ним стане "Собачий острів" В.Андерсона, ролі у якому озвучили Білл Мюррей, Тільда Суїнтон, Йоко Оно та інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА