16:38 16.01.2018

Термін домашнього арешту Штепи закінчився

2 хв читати
Термін домашнього арешту Штепи закінчився

Термін домашнього арешту, визначеного судом екс-меру м. Слов’янська Донецької області Нелі Штепі, закінчився, оскільки суд не зміг розглянути клопотання прокуратури щодо продовження запобіжного заходу.

"Прокуратура звернулася завчасно (4 січня) з клопотанням щодо продовження запобіжного заходу. Проте суд протягом двох судових засідань так і не зміг розглянути це клопотання. Спочатку, 9 січня, засідання не відбулося через відсутність судді, а потім 11 січня судді взагалі відмовилися розглядати зазначене кримінальне провадження", - повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

За інформацією відомства, від опівночі 14 січня на Н.Штепу не поширюється жодний запобіжний захід.

Держобвинувачення має намір клопотати про обрання обвинуваченій запобіжного заходу перед новим складом суду, який розглядатиме справу Н.Штепи.

"Тепер у Нелі Штепи є шанс безпосередньо на ділі підтвердити свої слова про те, що вона нікуди не має наміру втікати, що готова добровільно з’являтися до суду і доводити свою позицію законно", - наголосили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, раніше у вівторок апеляційний суд Харківської області визначив, що новий розгляд провадження стосовно Н.Штепи здійснюватиме Жовтневий райсуд міста. Це буде вже п'ятий початок розгляду справи стосовно Н.Штепи.

11 січня 2018 р. дві колегії суддів Ленінського райсуду Харкова заявили про самовідвід, посилаючись на кримінальне провадження, що розслідується прокуратурою Харківської області за ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 375 КК України за фактом одержання суддями цього суду неправомірної вигоди за ухвалення завідомо неправосудного судового рішення під час розгляду судового провадження у справі стосовно Н.Штепи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА