08:43 17.01.2018

У Х'юстоні через крижаний дощ скасували понад тисячу рейсів

2 хв читати
У Х'юстоні через крижаний дощ скасували понад тисячу рейсів

На Х'юстон, штат Техас, обрушився антициклон, який приніс сильні опади у вигляді мокрого снігу і крижаного дощу, повідомляє CNN.

Внаслідок негоди в місті сталося 278 дорожньо-транспортних пригод. За даними телеканалу, відомо про загибель бездомного, замерзлого від холоду.

Як повідомляє телеканал ABC, через несприятливі погодні умови в двох аеропортах Х'юстона скасовано понад тисячу рейсів. Так, в міжнародному аеропорту Інтерконтінентал імені Джорджа Буша скасували майже 800 рейсів, що склало майже дві третини всіх рейсів, запланованих на вівторок. Ще 121 рейс був відкладений більш ніж на 15 хвилин. В аеропорту імені Вільяма Хоббі були скасовані близько 200 рейсів.

За словами співробітника департаменту авіаперевезень Х'юстона Білла Беглі, близько 180 пасажирів отримали їжу і туалетне приладдя. Крім цього їм були надані спальні місця.

Телеканал The Weather Channel повідомляє, що на південний схід США обрушився шторм "Інга". Негодою охопило штати Алабама, Арканзас, Луїзіана, Міссісіпі, Теннессі, Джорджія, Техас, Південна і Північна Кароліна, а також Кентуккі і Пенсільванія. У деяких з них оголошені режими надзвичайного стану.

В кінці минулого року на сході США температура опустилася до мінус 12 градусів, що в Національній метеорологічній службі визнали "жахливим холодом". Зокрема, зниження температури призвело до часткового замерзання Ніагарського водоспаду. Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо закликав городян не виходити на вулицю через холод в мінус 8 градусів.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА