20:40 19.01.2018

Поліція почала кримінальне провадження за фактом перестрілки в Одесі, під час якої загинуло двоє людей і четверо дістали поранень

2 хв читати
Поліція почала кримінальне провадження за фактом перестрілки в Одесі, під час якої загинуло двоє людей і четверо дістали поранень

Поліція почала кримінальне провадження за статтями 115 (вбивство) і 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України за фактом перестрілки на вул. Старопортофранківській в Одесі.

Як повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області, наразі список жертв інциденту налічує шестеро осіб: двоє вбитих, включно із зловмисником і, за попередніми даними, його близького знайомого, а також четверо поранених, зокрема троє поліцейських і одна цивільна особа - співробітник КП "Муніципальна охорона", який дістав поранень, намагаючись надати допомогу одному з поранених поліцейських.

Крім того, під час штурму місця проживання Валентина Дорошенка, який стріляв у поліцейських, працівники поліції виявили ще двох раніше судимих чоловіків. Зараз вони доставлені в Приморський відділ поліції для проведення слідчих дій.

Там само поліцейські виявили вогнепальну перероблену атипову зброю та міні-цех для доопрацювання і переробки зброї. Крім цього, в сумці, яка була на тілі загиблого стрілка, виявлено чотири осколкові гранати.

Слідство у справі триває.

На сторінці поліції Одеської області в соцмережі Facebook зазначено, що другий загиблий - знайомий стрілка. За попередніми даними, між ними був конфлікт. Під час стрілянини по правоохоронцях розшукуваний зловмисник зробив постріли і в бік цього знайомого.

Як повідомлялося, раніше радник начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що під час перестрілки зі злочинцем в центрі Одеси були поранені троє поліцейських, один з поранених у важкому стані. Злочинець був ліквідований. Перестрілка сталася під час роботи дільничного і оперативника, які розшукували особу, що втекла від слідства за правопорушення за ч.4 ст.296 (хуліганство із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України.

Убитий у перестрілці з поліцейськими в Одесі чоловік виявився активістом "антимайдану", екс-кандидат у мери Одеси та активіст низки громадський і політичних організацій, зокрема "Євреї проти Гурвіца" і "Партія Сталіна" Валентин Дорошенко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ вивела в Чорне море підводний ракетоносець

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонську громаду, одна людина загинула, троє поранені

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА