20:23 21.01.2018

В Анкарі під час акції противників операції в Сирії застосували сльозогінний газ

1 хв читати
В Анкарі під час акції противників операції в Сирії застосували сльозогінний газ

В Анкарі поліція застосувала сльозогінний газ проти групи протестуючих проти військової операції країни в сирійському Афріні. Про це повідомляє телеканал CNN Turk.

За даними телеканалу, поліція зробила кілька попереджень, після чого застосувала для розгону протесту сльозогінний газ. Кілька людей були взяті під варту.

Фотографії з місця акції протесту публікують очевидці. За інформацією учасників заходу, затримані щонайменше семеро людей.

Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу в свою чергу назвав  противників військових дій Туреччини на північному заході Сирії прихильниками терористів. Також він заявив про готовність зарахувати до бойовиків будь-яку країну, яка намагатиметься донести питання турецької "антитерористичної операції" до ООН. Раніше з такою ініціативою виступила Франція.

Військова операція Туреччини проти курдів під назвою "Оливкова гілка" почалася напередодні, 20 січня, в сирійському кантоні Афрін. У цей день Генштаб Туреччини відзвітував про ліквідацію "всіх намічених цілей": літаки військово-повітряних сил Анкари нанесли по Афріну понад сто авіаударів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА