17:06 23.01.2018

"Нелюбов" Звягінцева увійшла до підсумкового списку номінантів на "Оскар"

1 хв читати
"Нелюбов" Звягінцева увійшла до підсумкового списку номінантів на "Оскар"

Фільм Андрія Звягінцева "Нелюбов" увійшов до підсумкового списку номінантів на премію "Оскар" у категорії "Найкращий фільм іноземною мовою", повідомила у вівторок прес-служба американської кіноакадемії.

Як повідомили в прес-службі американський кіноакадемії, за "золотого лицаря" також будуть боротися "Фантастична жінка" режисера Себастіан Леліо (Чилі), "Про тіло і душу" Ільдіко Еньєді (Угорщина), "Образа" Зіада Дуері (Ліван), "Квадрат" Рубена Естлунда (Швеція).

Ювілейна 90-та церемонія вручення премії "Оскар" відбудеться 4 березня.

У фільмі "Нелюбов" подана історія московської подружньої пари у виконанні Мар'яни Співак і Олексія Розіна в розпалі важкого розлучення. Головні герої - все ще подружжя, але кожен уже, фактично, почав новий етап життя і їм не терпиться покінчити з формальностями і розлучитися. Намагаючись вирішити всі питання якомога швидше, вони нехтують своєю єдиною дитиною, 12-річним Альошею, який відчуває, що не потрібен обом батькам, і несподівано, після їхньої чергової сварки, зникає.

Світова прем'єра картини "Нелюбов" відбулася в основній конкурсній програмі 70-го Каннського міжнародного кінофестивалю, де стрічка була удостоєна Призу журі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА