08:06 24.01.2018

У Запорізькій області триває рятувальна операція зі звільнення від снігу автотранспорту

2 хв читати
У Запорізькій області триває рятувальна операція зі звільнення від снігу автотранспорту

На автошляхах Запорізької області триває рятувальна операція по звільненню зі снігового полону десятків вантажних і легкових автомобілів.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ ДСНС в Запорізькій області, в регіоні підрозділи ДСНС Служба автомобільних доріг при взаємодії з місцевою владою проводить рятувальні роботи по звільненню автомобілів зі снігового полону на автодорогах Енергодар-Василівка.

Так, по ситуації на 22:00 23 січня рятувальникам вдалося витягнути з заметів 18 вантажівок, 55 легкових автомобілів і 2 маршрутні автобуси.

Також в прес-службі відзначили, що рятувальна операція проводиться одночасно з боку Енергодара і Василівки.

Транспортний затор на автодорозі Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ біля села Першотравневе виник через погіршення погоди в Василівському районі. Після 16:30 на дорогах утворилися снігові перемети, що досягають висоти 1,5 м.

У розчищенні автодорозі від снігу задіяно техніку Запорізького залізорудного комбінату, а також рятувальників Кам'янсько-Дніпровського району.

В ГУ ДСНС регіону відзначають, що наразі ситуація контрольована, медична допомога нікому не знадобилася.

Як повідомлялося, в Запорізькій області через снігові замети і загрози безпеці дорожнього руху на трьох ділянках автодоріг державного значення регіону на ніч закрито рух для всіх видів транспорту.

"З 21:00 23 січня до 09:00 24 січня закрито рух транспорту на автодорогах Р-37 Енергодар - Василівка, км 28 + 000 - км 69 + 000; М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, км 400 + 000 - км444 +000; Т-08-11 Веселе - Новобогданівка / М-18 / км 0 + 000 - км 36 + 000 "- відзначили в Службі автомобільних доріг регіону.

Також в Службі автомобільних доріг Запорізької області попередили жителів регіону про погіршення погоди - сильний поривчастий вітер навертає на проїжджу частину сніг, чим ускладнює рух транспорту.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА