19:30 24.01.2018

Обсяги продажу книжки "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" перевищили 1,7 млн примірників за три тижні

2 хв читати
Обсяги продажу книжки "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" перевищили 1,7 млн примірників за три тижні

У США продано понад 1,7 млн примірників книжки "Вогонь і лють: у Білому домі Трампа" журналіста Майкла Вулффа майже за три тижні після старту продажу, повідомляє в середу агентство "Ассошіейтед прес" із посиланням на дані видавничої компанії Henry Holt & Co.

Очікується, що книжка стане однією з найбільш продаваних серед документальної літератури та збереже перше місце в топі книжкових продажів на торговому інтернет-сервісі Amazon.

За даними агентства, обсяги продажу книжки у твердій палітурці перевищують 500 тис. примірників, вона також продається в електронному та аудіо-форматі.

Раніше агентство "Блумберг" повідомляло, що журналіст може заробити на ній близько $7,4 млн. Крім того, М.Вулфф, як очікується, зможе продати права на екранізацію бестселера.

Книжка містить багато подробиць особистого життя президента США Дональда Трампа. Зокрема, розповідається про передвиборчі перегони 2016 року. Висловлювання її автора вже викликали обурення в адміністрації США. Представник Білого дому Сара Сандерс раніше зазначала, що багато написаного в книзі не відповідає дійсності.

Так, у книжці наводяться висловлювання колишнього радника президента зі стратегічних питань Стіва Беннона. Згідно з книгою, С.Беннон, згадуючи про зустріч у 2016 році сина Д.Трампа, Дональда Трампа-молодшого з кількома росіянами, які заявляли, що в них може бути компромат на кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон, назвав цей захід "зрадницьким і непатріотичним". Крім того, на його думку, ймовірність того, що сам Д.Трамп не знав про цю зустріч, "дорівнює нулю".

У Білому домі, у свою чергу, заявили, що С.Беннон не лише повідомив автору книжки неправдиві відомості, а ще й порушив угоду, згідно з якою не повинен був розповідати пресі або авторам книжок про те, як він працював у Білому домі, а до того - в передвиборчому штабі Д.Трампа.

Зі свого боку Д.Трамп звинуватив автора книжки в брехні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА