11:17 26.01.2018

Катастрофа вертольота в Кременчуці: Поліція встановила особи загиблих

2 хв читати
Катастрофа вертольота в Кременчуці: Поліція встановила особи загиблих

Особистості чотирьох осіб, які загинули в результаті падіння вертольота в Кременчуці (Полтавська обл.) увечері 25 січня, встановлені - це пілоти і бортінженери.

"У вертольоті були досвідчені пілоти і бортінженери 1964 1967 1968 і 1958 років народження", - написав начальник відділу комунікацій поліції Полтавській області Юрій Сулаєв на сторінці в "Фейсбуці" в п'ятницю вранці.

В ефірі телеканалу "112 Україна" він розповів, що загиблі - жителі різних областей, зокрема Вінницької, а також Харкова і Херсона. Пілоти здійснювали тренувальні польоти.

"У вежі однієї з місцевих компаній, за попередньою версією слідства, швидше за все, не помітили розтяжки троса, який тримає телевежу, в результаті чого гвинтом підняли цей трос, після чого сталося падіння і займання. Це попередня версія слідства, над якою зараз працюють", - повідомив Ю.Сулаєв.

За його словами, планується провести повторний огляд місця події в світлий час доби, після цього буде призначено низку експертиз і розшукових заходів.

"Вчора співробітники слідчо-оперативної групи знайшли бортовий самописець, який також буде розшифрований і дасть деякі пояснення, що могло статися. Ніхто зі сторонніх не постраждав, жодне з приміщень, що біля майданчика, теж не пошкоджене. Поліція продовжує працювати, охороняти місце події", - додав начальник відділу комунікацій поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту).

Як повідомлялося, увечері 25 січня в результаті падіння вертольота Мі-8 в Кременчуці загинули 4 члени екіпажу. "25 січня близько 19:15 в Автозаводському районі міста Кременчук під час навчально-тренувального польоту сталося падіння, з подальшим загоранням, вертольоти Мі-8 приватної авіакомпанії" Українські вертольоти ", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежа була ліквідована о 23:05.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА