08:19 27.01.2018

Постпред США в ООН спростувала повідомлення про роман з Дональдом Трампом

2 хв читати
Постпред США в ООН спростувала повідомлення про роман з Дональдом Трампом

Постпред США в ООН Ніккі Хейлі заявила, що не вступала у відносини з президентом Дональдом Трампом і спростувала подібні припущення, що з'явилися після виходу книги журналіста Майкла Вулфф "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа". Про це повідомляє Politico.

Вулфф заявив про свою впевненість у тому, що Трамп має роман з однією зі своїх співробітниць під час телешоу на телеканалі HBO. При цьому він вказав, що вказівки на те, з ким саме вступив у відносини Трамп, можна знайти в його книзі. У книзі Вулфф вказується на особливий характер відносин президента з Хейлі. Зокрема, автор заявляє, що Трамп проводив з Хейлі свій особистий час на борту президентського літака і доглядав за нею.

Коментуючи подібні звинувачення, Хейлі назвала їх "неймовірно образливими" і "несмачними". "Це абсолютна брехня ... Я була на борту президентського літака всього один раз, і в цей час з нами були ще кілька людей", - заявила вона. Також вона спростувала і приватні зустрічі з Трампом в Овальному кабінеті. "Він писав, що я багато спілкувалася з президентом в Овальному кабінеті і обговорювала з ним моє політичне майбутнє. Я ніколи не говорила з президентом про моє майбутнє і ніколи не залишалася з ним наодинці", - спростувала припущення Вулфф Хейлі.

Книга "Вогонь і лють: всередині Білого дому Трампа" Вулфф заснована на інформації джерел і присвячена тому, як змінилася адміністрація США після приходу нового президента. У числі джерел Вулфф - колишній радник передвиборної кампанії Трампа Стів Беннон.

Після виходу книги Трамп закликав посилити американське законодавство про наклеп, а самого автора назвав "психічно хворим". Разом з тим, книга Вулфф стала бестселером в США, права на її видання було продано в 32 країнах світу. У січні стало відомо, що за мотивами книги буде знято серіал.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА