07:10 30.01.2018

Кличко передав меру Лісабона символічні ключі від Євробачення

1 хв читати

Мер Києва Віталій Кличко передав символічні ключі від Євробачення меру Лісабона Фернандо Медіні з нагоди проведення пісенного конкурсу в португальській столиці вже цієї весни, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Ми передаємо ключі від конкурсу Лісабону. Завдяки Сальвадору Собралу і його душевній джазовій баладі минулого року Португалія вперше перемогла в конкурсі Євробачення. Ми передаємо Лісабону естафету! І саме з цього моменту починається відлік часу до старту пісенного конкурсу, який цього року відбудеться в столиці Португалії", - сказав В.Кличко.

Київський мер підкреслив, що внаслідок таких пісенних конкурсів, як Євробачення, люди через музику дізнаються про культуру, характер, уподобання людей у ​​багатьох країнах.

Відзначається, що В.Кличко зустрівся з мером португальської столиці Ф.Медіною в Лісабоні. Зокрема, київський міський голова побажав колезі успіхів у проведенні Євробачення-2018.

"Адже конкурс Євробачення - це не тільки чудове свято, а й величезна відповідальність і великі організаційні зусилля", - сказав Кличко.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА