14:12 02.02.2018

ГПУ наразі не має прямих доказів причетності Бойка до корупційної схеми під час купівлі самопідйомних бурових установок

1 хв читати
ГПУ наразі не має прямих доказів причетності Бойка до корупційної схеми під час купівлі самопідйомних бурових установок

 Генеральна прокуратура України поки що немає доказів того, що лідер парламентської фракції "Опозиційний бік" Юрій Бойко причетний до корупційних схем, пов'язаних із закупівлею двох самопідйомних бурових установок В312 та В319.

"Пан Бойко з першого моменту порушення цієї кримінальної справи не є фігурантом у справі. Його було допитано і буде допитано. Зараз ми не маємо прямих доказів його участі окрім одного елементу, коли він підписував зміни фінансового плану. На сьогоднішній момент у нас немає ніяких доказів того, що він... отримав кошти, одержані злочинним шляхом", - сказав генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Пізніше він уточнив, що Ю.Бойко підписав фінансовий план, який збільшив витрати "Чорноморнафтогазу" на відповідну суму.

Водночас Ю.Луценко зазначив, що якщо під час слідства буде встановлено перекази коштів на будь-які рахунки, бенефіціаром яких була якась особа, зокрема Ю.Бойко, то така особа "вмить потрапить до розряду підозрюваних".

"Наразі ми такої інформації не маємо, але сподіваємося отримати всю необхідну інформацію", - зазначив генпрокурор.

Він наголосив, що слідство триває і має намір вийти на всіх учасників організованого злочинного угруповання і надати відповідну оцінку усім.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА