07:43 04.02.2018

США приступили до реалізації програми створення і розгортання бомбардувальника наступного покоління

1 хв читати
США приступили до реалізації програми створення і розгортання бомбардувальника наступного покоління

У США розпочато реалізацію програми створення і розгортання бомбардувальника наступного покоління, B-21 Raider, йдеться в національній ядерній доктрині.

"У рамках цієї програми передбачено посилення і подальша заміна елементів звичайних і здатних нести ядерну зброю бомбардувальників, починаючи з середини 2020-х років", - наголошується в документі, опублікованому в п'ятницю.

У ньому повідомляється, що сьогодні на озброєнні США знаходяться 14 підводних човнів класу "Огайо" з балістичними ракетами. "Ми маємо намір продовжувати вживати заходів, необхідних для того, щоб підводні човни цього класу залишалися в стані повної боєготовності і стійкості до тих пір, поки вони не будуть замінені на підводні човни класу "Колумбія", - наголошується в документі.

В рамках програми "Колумбія" "будуть введені в дію мінімум 12 підводних човнів, які замінять існуючі підводні човни класу "Огайо"".

"США приступили до реалізації програми створення системи зброї наземного базування для забезпечення стратегічного стримування, в рамках якої в 2029 році почнеться заміна ракет міжконтинентальних балістичних ракет Minuteman III", - наголошується в ньому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА