10:08 05.02.2018

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який розстріляв людину в Донецькій області

2 хв читати
Правоохоронці встановили особу зловмисника, який розстріляв людину в Донецькій області

У Покровську (Донецька область) зловмисник, який розстріляв людину в салоні автомобіля, добровільно зізнався у скоєному злочині та здався поліції, інформує прес-служба Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

"Вчора ввечері на стоянці в житловому секторі було знайдено розстріляний автомобіль, а в салоні - труп чоловіка. За кілька годин поліції добровільно здався "стрілок", оскільки розумів, що над встановленням його місцезнаходження вже працюють усі підрозділи правоохоронців. Приводом для жорстокої розправи стала сімейна помста", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за наказом начальника обласного главку Донецької поліції Миколи Семенишина поліцейські перекрили всі в'їзди-виїзди до міста, а орієнтування з автомобілем, на якому, ймовірно, пересувався розшукуваний, отримали піші й автопатрулі, групи реагування патрульної поліції. Оперативники відпрацьовували отриману інформацію.

У результаті цих оперативних дій через кілька годин зловмисник особисто прийшов до поліцейського відділку. При собі він мав зброю, з якої скоїв убивство.

Крім того, у відомстві зазначили, що у вересні минулого року в приватному секторі Покровська четверо нападників влаштували стрілянину у дворі, де мешкала одна з місцевих родин. Унаслідок цього власник будинку дістав наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини.

"Через 10 днів зловмисників затримали у Дніпрі на орендованій квартирі співробітники карного розшуку поліції Донбасу", - зазначено в повідомленні.

Правоохоронці наголосили, що сторони були знайомі між собою, і в такий спосіб син пораненого помстився, ретельно продумуючи дії протягом кількох місяців.

"Учора близько 18 години, взявши з собою помпову рушницю, 25-річний зловмисник вийшов до жертви. Чоловік саме сидів у салоні свого авто. Випустивши кілька куль у бік водія, нападник утік", - підсумували у відомстві.

Наразі тривають першочергові слідчі й оперативні дії. Знаряддя злочину буде направлено на експертизу.

Попередньо факт кваліфіковано за ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА