16:50 05.02.2018

Бізнесмен Димінський відвідав матчі "Карпат" у Туреччині

2 хв читати

Оголошеного у національний розшук в Україні бізнесмен і президент ФК "Карпати" Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні ДТП зі смертельними наслідками, помітили на підготовчих зборах львівської команди у Туреччині.

Як повідомляє сайт tribuna.com, П.Димінський був присутній на матчах своєї команду 1 лютого проти польської "Ягеллонії" і 4 лютого проти болгарського "Септемврі".

Як повідомлялося, 18 серпня 2017 року автомобіль з кортежу власника футбольного клубу "Карпати" П.Димінський врізався в "Опель", за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріль. Жінка загинула внаслідок ДТП. Її родичі стверджують, що за кермом "Мерседеса" перебував П.Димінський.

Водночас один з його охоронців Андрій Борщ повідомив поліції, що саме він керував автомобілем під час ДТП. Його було узято під варту за рішенням суду.

22 серпня П.Димінський вилетів до Швейцарії.

23 серпня генпрокурор України Юрій Луценко, посилаючись на дані експертизи, заявив, що за кермом перебував інший чоловік, а не затриманий охоронець.

На початку вересня Апеляційний суд Львівської області змінив А.Борщу запобіжний захід із утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

9 грудня мати загиблої в ДТП Н.Тріль, Марія, заявила про повне відшкодування збитків, спричинених цією аварією, а також відкликала доручення, видані третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах щодо ДТП. "Матеріальних претензій у зв'язку з зазначеною дорожньо-транспортною пригодою не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться в заяві М.Тріль на ім'я слідчого і прокурора.

На думку адвоката А.Борща, таким чином, "нарешті, вдалося вибачитися перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня".

12 грудня з'явилася інформація про те, що П.Димінському оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу, також підготовлено клопотання до суд про дозвіл на його затримання і застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Водночас кримінальне провадження щодо А.Борща закрито в зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину.

Згідно з даними сайта МВС України 11 грудня 2017 року П.Димінського оголошено в національний розшук, оскільки він переховується від органів досудового розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА