16:52 05.02.2018

Снігопад порушив роботу аеропорту Мадрида

2 хв читати
Снігопад порушив роботу аеропорту Мадрида

Снігопад, що обрушився на Іспанію, порушив роботу міжнародного аеропорту Мадрида, повідомляє в понеділок газета "Мундо".

Станом на 14:15 (15:15 за Києвом) зльоту чекали 85 літаків, пише газета. Видання "Паіс" повідомляє про 25 скасованих рейсів.

Оператор аеропортів Іспанії Aena раніше повідомляв, що в аеропорту Мадрида працюють три злітно-посадкові смуги з чотирьох. Згідно з останнім повідомленням, відновлено роботу всіх смуг.

"В аеропорту Мадрид-Барахас імені Адольфо Суареса функціонують чотири смуги після роботи очисної техніки у зв'язку з снігопадом", - йдеться в повідомленні компанії в Twitter.

У Мадриді оголошено "помаранчевий" рівень (украй високий) небезпеки з огляду на снігопад. Очікується, що снігопади і холод збережуться в Іспанії до середи. У 32 провінціях жителів попередили про сніг, зокрема в Мадриді, Уесці, Кантабрії і на всій території Каталонії.

Спостерігаються проблеми з рухом автотранспорту деякими шосе в Іспанії. Так, траса М-40, що оточує Мадрид, була частково перекрита для вантажного транспорту.

Муніципалітет Мадрида рекомендує не користуватися особистим транспортом без необхідності.

З огляду на снігопад скасовані заняття в Мадридському автономному університеті (UAM). Через погодні умови також припинено заняття в університеті Рей Хуан Карлос, у місті Мостолесі, що входить до провінції Мадрид.

Метеорологічна служба Іспанії очікує, що за добу в деяких областях Іспанії випаде до 5 см снігу. Снігопад такого масштабу востаннє було зафіксовано в Мадриді в 2009 році, зазначає "Паіс".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА