19:29 08.02.2018

Суд залишив без розгляду позов нардепа від "Самопомочі" до НАЗК

1 хв читати
Суд залишив без розгляду позов нардепа від "Самопомочі" до НАЗК

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення залишити без розгляду позовну заяву заступника керівника фракції "Самопоміч" Руслана Сидоровича до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) про визнання протиправною бездіяльність Нацагентства та зобов'язанні вчинити певні дії.

Як повідомила в четвер прес-служба НАЗК, в березні 2017 року Р.Сидорович подав до суду адміністративний позов, у якому просив визнати протиправною бездіяльність Нацагентства через незабезпечення цілодобового доступу до Єдиного державного реєстру декларацій та зобов'язати агентство забезпечити цілодобовий доступ до цього реєстру.

Під час судового розгляду суд врахував, що згідно з даними Реєстру декларацій, в день подання позову до суду – 29 березня 2017 року о 23:18 – позивач подав щорічну декларацію за 2016 рік, чим підтвердив відсутність факту протиправної бездіяльності з боку НАЗК і фактично спростував обґрунтованість своїх позовних вимог.

"Отже, Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення про залишення без розгляду позовної заяви Руслана Сидоровича, який не з'явився на жодне з п'яти засідань", – наголошується в повідомленні НАЗК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА