13:00 09.02.2018

Муженко: Ми не збираємося форсувати Волгу

1 хв читати
Муженко: Ми не збираємося форсувати Волгу

Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко називає одним із ключових пріоритетів військової реформи в Україні та підготовки військ підвищення їх мобільності.

Як повідомляється на офіційному сайті Міноборони, під час зустрічі з членами Київської асоціації військових аташе в четвер він зазначив, що йдеться про переміщення відповідних сил і засобів - бригад, полків, батальйонів, виходячи з активності й оцінки характеру дій противника. Відповідні дії відпрацьовувалися під час стратегічних навчань, які передбачали переміщення і здійснення маневрів на великі відстані: "Літня гроза-2016", "Південний вітер-2016" і "Непохитна стійкість-2017".

Головнокомандувач ЗСУ також зазначив, що під час таких навчань велика увага приділяється здатності військ долати водні перешкоди, яких багато в Україні.

"Ми не збираємося форсувати Волгу. Ми збираємося йти своєю територією і своєю землею. І хоч би хто вкидав "фейкові" документи, в нас немає завдань за межами кордонів України", - наголосив В.Муженко.

За підсумками зустрічі аташе з питань оборони Німеччини та президент Київської асоціації військових аташе Норберт Гесс дав високу оцінку прогресу в реформах ЗСУ в 2017 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА