11:14 11.02.2018

У Волинській області на хабарі викрито співробітника СБУ

2 хв читати
У Волинській області на хабарі викрито співробітника СБУ

Оперативники управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на вимаганні та хабарі в $3тис. майора Служби безпеки України у Волинській області, повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

"9 лютого 2018 року військовою прокуратурою Луцького гарнізону спільно зі слідчими Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області за матеріалами і спільно з оперативними співробітниками внутрішньої безпеки Служби безпеки України в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди оперуповноваженим 2-го відділу 6-го управління Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, який діяв за попередньою змовою груп з трьома громадянами", – йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу.

В інформації зазначається, що хабар у розмірі $3 тис. від представника підприємства призначався щодо "нестворення майором СБУ штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності цього товариства. Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Зазначається, що наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання про затримання вищезазначених осіб у порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, що поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу і звільнення із займаної посади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

Унаслідок нічних обстрілів Харківщини є пошкодження, постраждалих немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА