07:58 12.02.2018

Сорос знову профінансував кампанію на скасування Brexit

1 хв читати
Сорос знову профінансував кампанію на скасування Brexit

Мільярдер Джордж Сорос через свій фонд Open Society Foundations знову профінансував кампанію проти Brexit. За даними джерел The Telegraph, бізнесмен перерахував на рахунки кампанії до $ 138 тис.

Про своє пожертвування мільярдер і його фонд офіційно повідомлять у понеділок, 12 лютого. Кампанія прихильників збереження членства Великої Британії в Євросоюзі - Best for Britain, для неї 8 лютого Сорос направив £ 400 тис. (близько $ 557 тис.)

"Я із задоволенням буду вести боротьбу з тими, хто намагався використовувати наклеп, а не факти, підтримуючи свої провальні ідеї", - цитує Джорджа Сороса Telegraph.

Активісти Best for Britain планують запустити в лютому кампанію, метою якої буде провести другий референдум з питання членства Великої Британії в Євросоюзі. Вони сподіваються на те, що за його підсумками країна прийме рішення не залишати об'єднання. Крім того, Best for Britain має намір переконати членів парламенту проголосувати проти умов виходу з ЄС.

Уряд Великої Британії прийняв рішення про вихід країни з Європейського союзу за підсумками референдуму, що пройшов в червні 2016 року. Країна повинна покинути об'єднання до 29 березня 2019 року. Лондон не залишиться членом єдиного європейського ринку, а також покине Митний союз.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА