11:14 12.02.2018

Генштаб ЗСУ і ТСО планують створити клуби військово-патріотичного виховання молоді та розгорнути агітпункти

1 хв читати
Генштаб ЗСУ і ТСО планують створити клуби військово-патріотичного виховання молоді та розгорнути агітпункти

 Генеральний штаб Збройних сил України та ГО "Товариство сприяння обороні України" (ТСО, правонаступник ДТСААФ) уклали Меморандум про співпрацю.

"До укладання Меморандуму спонукала взаємна зацікавленість у розвитку співробітництва з метою ефективного використання загальних можливостей у сфері оборони, підготовки різних верств населення до захисту держави і покращення іміджу військової служби та Збройних Сил загалом", - повідомляє в понеділок прес-служба Генштабу ЗСУ.

В інформації зазначається, що метою Меморандуму є розробка і впровадження спільних програм, спрямованих на підготовку громадян України до захисту Батьківщини, є їх військово-патріотичне виховання, підготовка призовників з військово-технічних спеціальностей, рекламування військової служби за контрактом, в резерві тощо.

"Зокрема, планується створення на базі навчальних закладів Товариства, у взаємодії з представниками військових комісаріатів та військових частин, клубів військово-патріотичного виховання молоді. Також в навчальних закладах громадської організації розгорнуто агітаційні пункти для привабливості військової служби за контрактом та додаткові пункти попереднього відбору громадян для військової служби за контрактом у Збройних силах України", - йдеться в повідомленні.

Для поліпшення співпраці планується проведення консультацій, спільних семінарів, курсів, засідань і круглих столів із залученням фахівців відповідної сфери діяльності.

Термін дії Меморандуму - один рік від моменту підписання з можливістю подальшої його продовження, додали в Генштабі ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА