14:43 12.02.2018

Бюро з розслідування авіаподій направить фахівців для розслідування авіакатастрофи Ан-148 у Підмосков'ї

1 хв читати

 Національне бюро України з розслідування авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами направить своїх фахівців для участі в розслідуванні авіакатастрофи літака Ан-148 у Підмосков'ї.

"Ми отримали повідомлення Міждержавного авіаційного комітету (МАК) про катастрофу й визначили тих, хто братиме участь у розслідуванні. Також у розслідуванні братимуть участь представники ДП "Антонов", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в бюро.

Раніше МАК повідомив, що повідомлення про катастрофу Ан-148 направлено в Україну - країну-розробник літака, і вона призначила уповноваженого представника та радників для участі в розслідуванні.

Літак "Саратовських авіаліній" Ан-148 розбився 11 лютого в Раменському районі Підмосков'я після вильоту з Домодєдова до Орська. На його борту перебувала 71 людина. Всі вони загинули.

За фактом НП розслідується кримінальна справа за ч. 3 ст. 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху та експлуатації повітряного транспорту, що призвело через необережність до смерті двох і більше осіб).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА