15:27 12.02.2018

Ан-148, що зазнав катастрофи у Підмосков'ї, мав термін служби до 2020 року, техобслуговування літака здійснював російський експлуатант - ДП "Антонов"

1 хв читати
Ан-148, що зазнав катастрофи у Підмосков'ї, мав термін служби до 2020 року, техобслуговування літака здійснював російський експлуатант - ДП "Антонов"

 Російський пасажирський Ан-148-100В, що зазнав аварії 11 лютого в Підмосков'ї, мав діючий термін служби до 2020 року, технічне обслуговування літака здійснювалося силами російського експлуатанта, повідомила в понеділок прес-служба ДП "Антонов".

Як уточнюють у ДП "Антонов", Ан-148-100В (російської реєстрації RA-601704) авіакомпанії "Саратовські авіалінії", який зазнав аварії в районі н. п. Аргунов Раменського району Московської області, був побудований 10 червня 2010 року на ВАТ "Воронезьке акціонерне літакобудівне товариство".

"Літак мав діючий термін служби до 2020 року. Технічне обслуговування здійснюється силами експлуатанта, тобто авіакомпанією "Саратовські авіалінії", - наголошується в повідомленні.

"Розслідування інциденту проводить комісія Міждержавного авіаційного комітету (МАК). У разі отримання офіційного запрошення фахівці ДП "Антонов" готові взяти участь у розслідуванні цієї авіаційної події і вживатимуть усіх можливих заходів для з'ясування причин аварії", - зазначає прес-служба.

"ДП "Антонов" висловлює щирі співчуття родинам і близьким людей, які загинули в авіакатастрофі 11 лютого. Просимо ЗМІ утриматися від поширення неперевіреної інформації про причини катастрофи до завершення офіційного розслідування", - резюмують у ДП.

Ан-148 авіакомпанії "Саратовські авіалінії" зазнав аварії 11 лютого під час виконання рейсу Москва-Орськ через кілька хвилин після зльоту з аеропорту "Домодєдово". На борту літака перебували 65 пасажирів і шестеро членів екіпажу, всі вони загинули.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА