20:46 13.02.2018

Розшукуваний в Україні бізнесмен Димінський відвідав тренування "Карпат" в Туреччині і пообіцяв зустрітися з уболівальниками

3 хв читати
Розшукуваний в Україні бізнесмен Димінський відвідав тренування "Карпат" в Туреччині і пообіцяв зустрітися з уболівальниками

Оголошений в національний розшук президент ФК "Карпати" і власник телеканалу ZIK Петро Димінський відвідав тренування команди на зборах в Туреччині і розповів про плани клубу на майбутнє.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, під час зустрічі з командою у вівторок П.Димінський наголосив, що у весняній частині чемпіонату "Карпати" повинні порадувати уболівальників красивою грою і результатом, щоб повернути своїх фанатів на трибуни.

П.Димінський зазначив, що команда потребує підтримки вболівальників. "Влітку, перед стартом сезону, на зустрічі з уболівальниками, я обіцяв, що незабаром зустрінуся з ними і дам відповіді на всі питання, які їх цікавлять. Я не забув про це і свою обіцянку дотримаю".

Він пообіцяв, що у команди не буде проблем з фінансуванням. При цьому він вказав, що стан клубу залежить не тільки від нього, як єдиного інвестора. Він поскаржився на те, що міська влада Львова не передала "Карпатам" 17 га території навколо стадіону "Україна".

"У нас є намір побудувати спортивно-розважальний центр, з елементами реабілітації, щоб клуб заробляв гроші. Таким чином, ми зможемо наповнювати бюджет. Якщо річний бюджет становитиме, наприклад, 20-25 млн доларів - "Карпати" будуть боротися за Лігу чемпіонів", - зазначив він.

За його словами, ці гроші потрібні клубу, щоб бути самодостатнім, виступати в єврокубках і залучати до Львова більше туристів. "А просто викидати гроші на проїдання футболістам, які борються за виживання, мені нецікаво", - вказав бізнесмен.

Раніше повідомлялося, що П.Димінський на початку лютого був помічений на підготовчих зборах львівської команди в Туреччині. Як повідомляє сайт tribuna.com, П.Димінський був присутній на матчах своєї команди 1 лютого проти польської "Ягеллонії" і 4 лютого проти болгарської "Септември".

Як повідомлялося, 18 серпня 2017 року автомобіль з кортежу власника футбольного клубу "Карпати" П.Димінського врізався в "Опель", за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріль. Жінка загинула внаслідок ДТП. Її родичі стверджують, що за кермом "Мерседеса" знаходився П.Димінський.

У той же час один з його охоронців Андрій Борщ повідомив поліції, що саме він керував автомобілем під час ДТП. Він був узятий під варту за рішенням суду.

22 серпня П.Димінський полетів до Швейцарії.

23 серпня генпрокурор України Юрій Луценко, посилаючись на дані експертизи, заявив, що за кермом знаходився інший чоловік, а не затриманий охоронець.

На початку вересня Апеляційний суд Львівської області змінив А.Борщу запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

9 грудня мати загиблої в ДТП Н.Тріль Марія заявила про повне відшкодування збитків, спричинених цією аварією, а також відкликала доручення, видане третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах щодо ДТП. "Матеріальних претензій у зв'язку з зазначеною дорожньо-транспортною пригодою не маю, що свідчу своїм підписом", - йдеться в заяві М.Тріль на ім'я слідчого і прокурора.

На думку адвоката А.Борща, таким чином, "нарешті, вдалося вибачитися перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня".

12 грудня з'явилася інформація про те, що П.Димінському оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу, також підготовлено клопотання до суд про дозвіл на його затримання і застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У той же час кримінальне провадження щодо А.Борща закрито в зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину.

Згідно з даними сайту МВС України 11 грудня 2017 року П.Димінський оголошений в національний розшук, оскільки переховується від органів досудового розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА