11:06 14.02.2018

Суд заарештував колишнього прокурора Суса без права застави

1 хв читати
Суд заарештував колишнього прокурора Суса без права застави

Солом'янський районний суд м.Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави екс-заступнику керівника департаменту Генеральної прокуратури України з особливо важливих справ у сфері економіки Дмитру Сусу, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП).

За інформацією САП, таке рішення суд ухвалив напередодні, у вівторок.

Як повідомлялося, детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП затримали Д.Суса 25 липня 2017 року на території міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Д.Сусу інкримінують відсутність інформації про іномарку в декларації, а також заволодіння чужим майном під час проведення слідчих дій у кількох кримінальних провадженнях

7 липня 2017 року Солом'янський районний суд м.Києва відправив Д.Суса під домашній арешт із обов'язковим носінням електронного браслета, хоча прокуратура просила заарештувати підозрюваного, встановивши заставу в 5 млн грн. За рішенням суду Д.Сус перебував під домашнім арештом у Хмельницькому.

22 січня 2018 року Солом'янський райсуд м.Києва змінив запобіжний захід Д.Сусу з домашнього арешту з обов'язковим носінням електронного браслета на заставу в сумі 1,76 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА