07:55 16.02.2018

Україна і Молдова відновили політичні консультації на рівні МЗС

1 хв читати
Україна і Молдова відновили політичні консультації на рівні МЗС

Київ і Кишинів обговорили проблемні питання українсько-молдавських відносин, придністровське врегулювання, інформаційну безпеку та культурно-гуманітарне співробітництво, повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

"15 лютого 2018 у м.Київ відбулися українсько-молдавські політичні консультації на рівні заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара і державного секретаря Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Тетяни Молчан", - сказано в повідомленні на сайті відомства в четвер увечері.

Підкреслюється, що під час консультацій сторони обговорили графік візитів і зустрічей на рівні керівництва двох держав, взаємодію в рамках міжнародних організацій, проблемні питання українсько-молдавських відносин, придністровське врегулювання, інформаційну безпеку та культурно-гуманітарне співробітництво.

"Політичні консультації показали зацікавленість сторін в інтенсифікації українсько-молдавської взаємодії як на двосторонньому рівні, так і в рамках багатосторонніх форматів співпраці", - відзначили в МЗС.

Державний секретар Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Республіки Молдова Т.Молчан запросила заступника міністра закордонних справ України В.Боднара відвідати з візитом Республіку Молдова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА