19:55 18.02.2018

У соцмережі з'явилося фото Саакашвілі на підсумковому обіді Мюнхенської конференції з безпеки

1 хв читати
У соцмережі з'явилося фото Саакашвілі на підсумковому обіді Мюнхенської конференції з безпеки

На сторінці екс-президента Грузії, лідера української партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі в соцмережі Facebook в неділю з'явилися фотографії політика на підсумковому обіді Мюнхенської конференції з безпеки.

"У ці хвилини на підсумковому обіді Мюнхенської конференції з безпеки. Ведучий обіду, представляючи мене, пожартував, що тут мені точно дадуть доїсти до кінця (натяк був усіма гідно оцінений)", - написав М.Саакашвілі, приєднавши до повідомлення фотографії з обіду .

Як повідомлялося, 16 лютого міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що М.Саакашвілі може перебувати в Мюнхені під час проведення конференції з безпеки, пославшись на інформацію німецьких колег, які його бачили в місті.

У липні 2017 року президент України Петро Порошенко своїм указом позбавив М.Саакашвілі українського громадянства, коли той перебував в США. У вересні політик перетнув польсько-український кордон в оточенні своїх прихильників, які фактично прорвали кордон. 12 лютого 2018 року М.Саакашвілі був затриманий в Києві і повернутий до Польщі за процедурою реадмісії.

У середу стало відомо, що М.Саакашвілі прибув з Варшави до Нідерландів, де проживає його сім'я. "Далі я буду рухатися по всій Європі і буду займатися політичною діяльністю", - заявив політик.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА