07:00 22.02.2018

Біля посольства США в Чорногорії невідомий кинув бомбу

1 хв читати

Невідомий кинув бомбу біля американського посольства в Чорногорії в Подгориці. Про це повідомляється в Twitter місцевої влади.

Як наголошується в повідомленні, невідомий підірвав себе, після того, як кинув у бік американської дипломатичної місії вибуховий пристрій. За попередніми даними, це була граната, повідомила місцева влада.

Про те, що невідомий підірвав бомбу біля американського посольства в Чорногорії в Подгориці, повідомляв місцевий портал Analytika з посиланням на свої джерела. Очевидці розповіли, що поліцейські оточили вулиці біля американського посольства, а також заблокували двір будівлі дипломатичного представництва.

Посольство США в Чорногорії оголосило загрозу безпеці громадянам Сполучених Штатів, повідомляється на сайті американської дипломатичної місії. Відомство попросило не перебувати на території біля будівлі, поки діє попередження. Також американське посольство порадило відстежувати повідомлення ЗМІ по даній ситуації, уникати місць скупчення людей, в тому числі демонстрації, виконувати вказівки місцевої влади, а також вживати заходів для особистої безпеки.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА