10:03 22.02.2018

На Контрактовій площі знайшли 152-міліметровий артснаряд часів Другої світової

1 хв читати
На Контрактовій площі знайшли 152-міліметровий артснаряд часів Другої світової

Бійці піротехнічного підрозділу Держслужби України з НС вивезли на полігон і знищили виявлений напередодні в підвалі відселеного будинку на Контрактовій площі, 10 у Подільському районі Києва артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни.

"Група піротехнічних робіт 1-го Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України виявлений снаряд вилучила та знищила на полігоні", - повідомили в ГУ ДСНС України в Києві в четвер уранці.

У столичному главку зазначили, що загалом від початку року на території м. Києва було вилучено та знищено 10 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн.

Також у ГУ ДСНС у Києві закликали киян і гостей міста в разі виявлення таких знахідок вкрай обережними.

"Перше, що потрібно зробити, - зателефонувати за номером 101 і повідомити, де знайдено небезпечний предмет. Далі необхідно огородити місце його розміщення і не допускати до нього інших людей, особливо дітей. Не торкатися, не переміщувати, не стукати по корпусу, не розбирати вибухонебезпечний предмет", - нагадали порядок дій і першочергові запобіжні заходи в службі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА