07:35 23.02.2018

Партія "Основа" презентувала мобільний додаток для своїх прихильників

1 хв читати
Партія "Основа" презентувала мобільний додаток для своїх прихильників

Політична партія "Основа" представила додаток, який дозволить її прихильникам отримати членство в політичній силі.

"Сьогодні ми побачили презентацію інноваційного для України продукту, який можна використовувати для розвитку політичної системи України", - сказав глава партії Андрій Ніколаєнко під час презентації в четвер у Києві.

Як відзначають в керівництві політсили, додаток дає можливість стежити за подіями, пов'язаними з діяльністю партії, а також коментувати новини про неї, що дозволяє набирати бали, певна сума яких дасть можливість підвищити свій статус в політичній силі.

"Чим це принципово відрізняється від соціальної мережі - всі дії, які ви будете здійснювати в додатку, вся ваша активність, не оцінюючи її якість, конвертується в ваш вплив. Активність дозволяє рухатися в партійній ієрархії від простого прихильника. Витрачаючи певну кількість часу в день, ви набираєте певну кількість балів, що дає вам можливість стати волонтером", - пояснив глава політвиконкому "Основи" Володимир Полочанінов.

"Якщо ви продовжуєте бути з нами і вам цікаво, ви можете перейти в статус активіста. На цьому етапі ми можемо запропонувати вам вступити в партію. ​​І далі, прийнявши рішення розвиватися в партійній структурі, ви можете дійти до кандидата або навіть до лідера", - пояснив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА