13:23 23.02.2018

Луценко розповіла, кагда Рада розгляне призначення Смолія главою НБУ

1 хв читати
Луценко розповіла, кагда Рада розгляне призначення Смолія главою НБУ

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" зустрінеться з претендентом на посаду глави Національного банку України Яковом Смолієм у понеділок, 26 лютого, а наступного четверга, 1 березня, питання призначення глави НБУ може бути розглянуто парламентом, повідомила представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко.

"Смолій уже розпочав консультації з фракціями. В понеділок його буде запрошено до нас на фракцію", - повідомила вона журналістам у Києві в п'ятницю.

За словами І.Луценко, найімовірніше наступного четверга ВР розгляне питання відставки глави Національного банку України Валерії Гонтаревої та призначення на цю посаду Я.Смолія.

Крім того, представник президента в парламенті також повідомила, що в понеділок фракція "БПП" запросить на своє засідання міністра соціальної політики України Андрія Реву. "Хочемо поговорити про військову пенсійну реформу", - додала вона.

Водночас І.Луценко зазначила, що наступного пленарного тижня парламент, найімовірніше, не розглядатиме призначення членів Центральної виборчої комісії, оскільки на той час не буде завершено спеціальну перевірку кандидатів.

"Тому ми плануємо на другий тиждень березня, коли буде наступний пленарний тиждень, розпочати голосування за членів Центральної виборчої комісії", - сказала І.Луценко.

При цьому вона зазначила, що в списку кандидатів у члени ЦВК представлені всі парламентські фракції та групи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА