20:50 23.02.2018

Питання транспорту і безпеки є ключовими під час організації фіналів ЛЧ-2018 у Києві

1 хв читати
Питання транспорту і безпеки є ключовими під час організації фіналів ЛЧ-2018 у Києві

Під час підготовки до проведення чоловічого та жіночого фіналів Ліги чемпіонів 2018 року в Києві головними є питання транспортного сполучення та гарантування безпеки гостей, зазначає мер Києва Віталій Кличко.

"Уся логістика має бути продумана до найдрібніших деталей. Ми маємо зробити так, щоб містом було комфортно пересуватися", - сказав він у п'ятницю під час засідання оргкомітету з підготовки та проведення в столиці фіналів ЛЧ-2018.

Для вболівальників та інших гостей фіналу ЛЧ буде організовано спеціальні автобуси-шатли з аеропорту "Бориспіль" до центру Києва. Крім того, розглядається питання про традиційну організацію безоплатного проїзду в громадському транспорті для акредитованих осіб і фанатів, що мають квитки на фінал.

В.Кличко наголосив на важливості вирішення питань безпеки. "У нас є "пани", які спробують зіпсувати це свято, але нам треба провести все так, щоб їм ці плани не вдалося реалізувати", - вказав він.

Мер столиці також переконаний, що не буде жодних проблем із розміщенням уболівальників і гостей міста під час проведення фіналу ЛЧ-2018.

"Ми маємо представити Київ у найкращому вигляді. І кожен, хто приїде до нашого міста, має його залишати з бажанням повернутися до нього знову", - резюмував В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА