08:19 24.02.2018

Данія виділить Грузії 27 млн ​​євро на розвиток демократії

1 хв читати
Данія виділить Грузії 27 млн ​​євро на розвиток демократії

Данія вважає Грузію важливим партнером, позитивно оцінює реформи в країні з її інтеграції в Євросоюз та заявляє про готовність надавати всебічну підтримку в цьому.

"Вражають здійснені в Грузії реформи і досягнуті результати", - заявив міністр закордонних справ Данії Андерс Самуельсен, який знаходиться в Тбілісі з візитом, на зустрічі в п'ятницю з прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі.

Як повідомляє прес-служба грузинського прем'єра, в ході зустрічі йшлося про нову стратегію сусідської політики Данії (DANEP) на 2017-2021 роки, в рамках якої Грузії буде надано фінансову підтримку в розмірі 27 млн ​​євро, яка буде спрямована на розвиток демократії і стійкий розвиток економіки Грузії.

"Особливу увагу було приділено подальшому поглибленню торгово-економічних відносин між двома країнами, інвестиційному середовищу в Грузії і передових позицій країни в міжнародних рейтингах", - йдеться в повідомленні.

Глава МЗС Данії висловив тверду підтримку територіальної цілісності і суверенітету країни. У свою чергу, прем'єр Грузії подякував датську сторону за включеність в роботу Місії спостерігачів ЄС (МНЕС), яка являє собою єдиний механізм і виконує на місці дуже значну роль у збереженні миру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА