11:04 26.02.2018

У Харкові відновлено теплопостачання в будинках, що постраждали через аварію на тепломережах

1 хв читати
У Харкові відновлено теплопостачання в будинках, що постраждали через аварію на тепломережах

У Харкові відновлено теплопостачання в житлові будинки, що залишилися без опалення через аварії на тепломережах в суботу і в ніч на неділю, триває налагодження внутрішньобудинкових мереж, повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Шахненко.

"Тепло в Немишлянському районі всюди подано, медкомплекс працює в штатному режимі. У будинку теплоносій подали, але у всіх будинках по-різному йде розповітрювання і налагодження внутрішньобудинкових мереж, тому ще не скрізь опалення запрацювало. Думаю, роботи на внутрішньобудинкових мережах закінчимо до 13:00", - цитує Є.Шахненка прес-служба Харківської ОДА в понеділок.

Як повідомлялося, через аварію на магістральній тепломережі в суботу, 24 лютого, і в ніч на неділю, 25 лютого, в Харкові залишилися без опалення більше 650 житлових багатоквартирних будинків і об'єктів соцсфери.

Станом на 7:00 неділі без тепла залишалися 144 об'єкта житлової та соціально-побутової сфери (відновлено 522) у двох районах міста, а саме: 129 будинків (відновлено 476), 7 дитячих садків (відновлено 14), 5 лікувальних установ (відновлено 9) і 3 школи (відновлено 23).

Станом на вечір неділі почалося теплопостачання на об'єкти соцсфери, без опалення залишався 81 житловий багатоквартирний будинок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА