08:04 27.02.2018

Порошенко відзначив державними нагородами 108 військовослужбовців

1 хв читати
Порошенко відзначив державними нагородами 108 військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами 108 військовослужбовців, повідомляють в прес-службі Адміністрації президента.

"За особисту мужність і самовіддані дії, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку нагороджено 108 воїнів. Високих державних нагород удостоєні 105 військовослужбовців Збройних сил України, з яких 43 посмертно і 62 поранених, 2 співробітники Міністерства внутрішніх справ України, що також представлені до нагороди посмертно і один поранений військовослужбовець Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Бійці, відзначені орденами "Богдана Хмельницького" і "За мужність" III ступеня, медалями "За військову службу Україні" та "Захиснику Вітчизни", брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях.

Серед нагороджених посмертно 22-річний командир парашутно-десантного взводу парашутно-десантної роти парашутно-десантного батальйону 25 окремої повітряно-десантної бригади високомобільних десантних військ Збройних сил України, лейтенант Федір Караконстантин.

"За бездоганне виконання військового обов'язку, виявлені при цьому доблесть і честь Федір Караконстантин відзначений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно)", - повідомили в адміністрації.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА