08:58 28.02.2018

Обвинувальний акт стосовно зловмисника, який відправляв українок в секс-рабство за кордон, направлено до суду

2 хв читати
Обвинувальний акт стосовно зловмисника, який відправляв українок в секс-рабство за кордон, направлено до суду

Прокуратура міста Києва направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Азербайджану, який продав у сексуальне рабство 8 українок, повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

"Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури міста Києва завершено розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного громадянина Азербайджану, який продавав українських дівчат за кордон з метою подальшої сексуальної експлуатації", - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок.

Як повідомлялося, підозрюваний протягом останніх 3 років займався вербуванням молодих українок, обіцяючи їм значні заробітки в Туреччині і ОАЕ. "Насправді ж у жінок відбирали паспорти і змушували відпрацьовувати кошти, витрачені на оформлення візових і проїзних документів, надаючи інтимні послуги в місцях розпусти. Жертвами торговця людьми стали вісім українських дівчат у віці від 22 до 27 років", - додали в прес-службі .

Зловмисника затримали 9 листопада 2017 на території аеропорту "Бориспіль" під час спецоперації столичної прокуратури, Управління з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми в м.Києві та Слідчого управління Головного управління Нацполіції в м.Києві.

"Наразі обвинувальний акт стосовно вказаної особи за ч. 2 ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) направлено до Бориспільського міськрайонного суду Київської області для розгляду по суті. За клопотанням прокуратури зловмисник знаходиться під вартою" , - відзначили в прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА