08:09 01.03.2018

У Києві задіяно 560 одиниць спецтехніки для прибирання снігу

1 хв читати
У Києві задіяно 560 одиниць спецтехніки для прибирання снігу

Комунальні служби Києва задіяли близько 560 одиниць техніки для прибирання наслідків негоди, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Київські комунальні служби продовжують прибирання наслідків негоди: задіяно 293 одиниці снігоприбиральної техніки "Київавтодору", 180 одиниць техніки комунальних житлово-експлуатаційних дільниць, близько 90 тракторів і малої механізації "Київзеленбуду" та техніка інших підприємств", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що в столиці працює 36 бригад ручного прибирання, які розчищають від снігу тротуари та зупинки громадського транспорту, що утримуються підприємствами корпорації, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів та сходових маршах. У дворах житлових будинків працює 3,8 тис. працівників ЖЕУ. Розчищенням снігу в парках і скверах займаються працівники "Київзеленбуду".

"Обмеження в'їзду великогабаритного та великовагового транспорту діє сьогодні до 10:00", - підкреслили у відомстві.

Як зазначається, комунальники працюють в посиленому режимі і наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати машини вздовж вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїжджі частини від снігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА