14:26 01.03.2018

Громадський транспорт у столиці курсує в повному обсязі

1 хв читати
Громадський транспорт у столиці курсує в повному обсязі

Випуск громадського транспорту в столиці, незважаючи на снігопад, забезпечений в повному обсязі, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на генерального директора комунального підприємства "Київпастранс" Дмитра Левченка.

"Початок весни виявився сніжним, але комунальники працюють на всі 100%, щоб кожен пасажир їздив з комфортом. Через негоду з 6:30 введено оперативну ситуацію - курсування без дотримання графіка руху на всіх маршрутах громадського транспорту. Хочу зазначити, що для забезпечення належних пасажирських перевезень підприємством проводяться постійні роботи із збільшення випуску рухомого складу на міські маршрути громадського транспорту", - зазначив він.

У повідомленні зазначено, що під час надзвичайних ситуацій у КП "Київпастранс" організовано роботу до 62 бригад у кількості 250 співробітників. Також на зупинках громадського транспорту та на територіях, які на балансі КП, працюють 12 трамвайних снігоочисники, 24 одиниці механізованої техніки для прибирання та вивезення снігу. Щоб уникнути обмерзання контактної мережі, організовано нічний рух електротранспорту до 40 одиниць рухомого складу. Крім того, працюють нічні розвезення, які контролюють стан доріг і контактної мережі.

Також Д.Левченко додав, що для забезпечення належних пасажирських перевезень водії приватних авто повинні дотримуватися правил дорожнього руху і не паркуватися на місцях, не передбачених для цього.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА