10:16 02.03.2018

Міносвіти запровадило процедуру ліцензування для вишів в електронному форматі

1 хв читати
Міносвіти запровадило процедуру ліцензування для вишів в електронному форматі

Міністерство освіти і науки України запровадило процедуру ліцензування для вищих навчальних закладів в електронному форматі.

"З 1 червня 2018 року Міносвіти планує здійснювати ліцензування освітньої діяльності вишів винятково в електронному вигляді через Єдину державну електронну базу з питань освіти (ЄДЕБО). Щоб протестувати цю систему та забезпечити її ефективну роботу, з 1 березня 2018 року протягом трьох місяців ліцензування відбуватиметься одночасно як в електронному, так і в паперовому вигляді", - йдеться в повідомленні міністерства в п'ятницю.

Зазначено, що ліцензійні справи реєструватимуть у порядку надходження їх до Міносвіти згідно з електронною чергою.

Перехід до електронної форми ліцензування значно полегшить і прискорить його проведення, зменшить витратність і повністю усуне корупційні ризики.

У межах електронного ліцензування виш самостійно вноситиме відомості про кадрове та матеріально-технічне забезпечення до ЄДЕБО. Кадрову інформацію необхідно буде оновлювати кожного навчального року до 1 березня, а про матеріально-технічне забезпечення - до 31 грудня або протягом трьох місяців після зміни інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА