07:04 03.03.2018

В'їзд вантажівок до Києва і області можуть обмежити рано-вранці в суботу

1 хв читати
В'їзд вантажівок до Києва і області можуть обмежити рано-вранці в суботу

В'їзд вантажних транспортних засобів в Київ і область можуть обмежити з 04.00 до 10.00 суботи, 3 березня, повідомляється на сайті Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Згідно з рішенням постійної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій планується обмеження на в'їзд в місто Київ вантажних транспортних засобів в період з 04.00 до 10.00 3 березня і в Київській області в період з 03.00 3 березня до особливого розпорядження", - йдеться в повідомленні .

У ДСНС поінформували, що станом на 21.00 п'ятниці небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Сніг йде в Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях, невеликий сніг - у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській, Одеській, Київській областях та Києві.

"Для розчищення доріг снігоочисною технікою обмежено рух великогабаритного транспорту. Херсонська область: Т-04-03 Мар'янське-Борислав. Аеропорти та морські торговельні порти працюють в штатному режимі", - підкреслили у відомстві.

До розчищення доріг від Укравтодору залучено 1 тис. 783 чол. і 1 тис. 318 од. техніки.

З 20.00 розгорнуто роботу штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Державному агентстві автомобільних доріг України.

Знеструмленими залишаються 22 населених пункти в 4 областях (Миколаївська - 12, Запорізька - 5, Донецька - 3, Луганська - 2).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА