13:00 04.03.2018

У Харківській області з 5 березня відновлять роботу тільки дитсадки

1 хв читати
У Харківській області з 5 березня відновлять роботу тільки дитсадки

У Харківській області заняття у вишах, школах і профтехучилищах відновляться 12 березня, повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

"Було ухвалено рішення не переривати оголошені напередодні канікули для школярів, учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів. По-перше, це пояснюється поганими погодними умовами та низьким температурним режимом у закладах освіти (їх необхідно прогріти), по-друге – тим, що чимало студентів і школярів вже встигли роз'їхатися", – йдеться в повідомленні.

5 березня в області відновлять роботу тільки дитячі садки.

Як повідомлялося, у п'ятницю, у зв'язку з введенням в Україні Національного плану дій для економії енергоресурсів через нестачу газу, було ухвалено рішення про призупинення занять з 3 по 7 березня. У суботу Міністерство освіти і науки України надіслало лист-роз'яснення всім вишам, а також органам місцевого самоврядування, у сфері яких перебувають інші навчальні заклади, про те, що з понеділка, 5 березня, всі дитячі садки, школи, ПТУ і ВНЗ працюють в звичайному режимі.

Водночас Міносвіти наголосило, що безпосереднє рішення про зупинення або відновлення роботи ВНЗ ухвалює сам заклад у межах своєї автономії. Це ж стосується і органів місцевого самоврядування, до сфери управління яких належать інші навчальні заклади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА